Cora's Zaak is een administratiekantoor met een +. Buiten het 'gewone' verwerken van uw administratie, kunt u hier voor nog veel meer terecht.


  1. Overzicht van bedrijfsresultaten via een app op de telefoon

  2. Administratie flexibel en op lokatie

  3. Klaarzetten betalingen

  4. Verwerking post

  5. Verzorgt facturatie en offertes

  6. BTW & IB

  7. Laagdrempelig

  8. 1 aanspreekpunt


Cora's Zaak wil er voor u en uw bedrijf zijn. Een dienstverlener die het u zo makkelijk mogelijk wil maken. U doet de dingen die u wilt doen, en ik doe de rest. Zo geef ik u de mogelijkheid te doen waar u goed in bent. Uw administratie is altijd actueel. Via een app op uw telefoon kunt u zien wat ik doe. Eventueel kunt u zelf uw bonnetjes en facturen boeken, maar dat hoeft dus niet! Zelfs facturen en offertes kunnen door mij gemaakt worden. En vindt u het lastig uw betalingen (op tijd) te doen? Ook deze kan ik voor u klaar zetten. Heeft u er een hekel aan de post te sorteren? Het overzicht te bewaren? Ik kan u helpen.

Ik werk flexibel. Als u wilt kom ik bij u langs om de administratie ter plekke te boeken. Heeft u daar andere ideeen over, kan dat ook.

Samen zorgen we ervoor dat uw schoenendoos nooit overloopt.

Ik verzorg uw complete boekhouding. Op elk moment kunt u zien hoe het met uw bedrijf gaat.


Belasting: Uw BTW-aangifte wordt op tijd gedaan. Ook de inkomstenbelasting is bij mij in goede handen.


Ik werk samen met een gerenommeerd accountantskantoor, waardoor ik u ook loonadministratie en accountantsverklaringen kan bieden. U kunt op 1 adres terecht voor alles.

uw administratie compleet